Get Adobe Flash player
STORITVE Individualno svetovanje

Individualno svetovanje

Individualna terapija

Delo poteka po načelih Imago terapije. Kot terapevtka ohranjam nevtralno pozicijo. Terapija ni namenjena iskanju krivca za nastalo situacijo, temveč iskanju poti iz nje. S posebnimi vodenimi dialogi odkrivamo vzorce vedenja, ki se ponavljajo, in razloge, ki stojijo za njimi, ter s posebnimi tehnikami poiščemo načine za spremembo vedenja.

Posamezniki se za psihoterapijo odločajo, kadar se znajdejo v situacijah, ki jim trenutno niso kos, jih obremenjujejo, se ponavljajo, … Najpogostejše težave so: čustvene težave, težave z odnosi: odnosi z družino, v službi, s prijatelji, ponavljanje vzorcev reagiranja, ki so moteči, občutek ujetosti, tesnobe, … Vsemu temu je skupno to, da si želijo spremembe.

Spremenimo pa se lahko le mi sami. Do sprememb pridemo z dialogi, v katerih spoznamo družinske vzorce, načine reagiranja, stare pogodbe, ki jih imamo sami s seboj in v varnem okolju preizkušamo nove poti, nove načine reagiranja.

Tekom terapije boste okrepili svoje odnosne kompetence, bolje boste razumeli zakaj v določenih situacijah reagirate na način kot reagirate in naučili se boste komunicirati tako, da boste bolje razumeli sebe in leže razumeli sogovornika.

Kaj potrebujete na prvem srečanju?

V bistvu samo sebe, odprtost in pripravljenost za delo in spremembe. Da pa bova lahko hitreje začela z delom, vas prosim, da na prvo srečanje prinesite napisan opis vašega življenja. Stvari, ki se vam zdijo bistvene, situacijo, v kateri ste zdaj, kje vidite težave, kje rešitve.

Srečanje traja 1 uro, cena pa je 35 € na srečanje.

Terapije izvajam ob ponedeljkih, četrtkih in sobotah.

Lokacija: Kranj; Hrastje 223

Za vse dodatne informacije sem vam na voljo po elektronski pošti ali telefonu!

E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. M: 031/699 199

 
View My Stats