Get Adobe Flash player
KONTAKT LOKACIJA SVETOVANJ

LOKACIJA SVETOVANJ

Partnerska

Individualna partnerska svetovanja

starševski coaching izvajava na 2 lokacijah: v Kranju in Ljubljani.


Kranj (Hrastje)

Ko se pripeljete v Kranj po avtocesti pojdite na izhod Kranj VZHOD. Nato se peljete proti Kranju in na drugem krožišču pri velikem trgovskem centru Mercator zavijete v smeri Škofja Loka. Po slabih dveh km (na desni Tuš in Qulandia) pridete do semaforskega križišča pred Delavskim mostom preko Save. Zavijete LEVO v smeri Smlednik. Po približno dveh km pridete ven iz Kranja v vas HRASTJE. Okrog 50 m za tablo HRASTJE boste na LEVI strani videli tablo EXPERT. Tam zavijete v ozko ulico in se po asfaltu peljete kakih 200 m, ko boste na levi strani zagledali novo hišo z leseno ograjo in petelinčkom na strehi - Hrastje 223 .

Pozvonite pri vratih, ki so pod garažnim nadstreškom.


Ljubljana (Center - Ledina)

Pisarna se nahaja v Poslovnem centru Ledina, Kotnikova 5, Ljubljana – Center. V Poslovni center lahko vstopite skozi katerikoli vhod, se po osrednjih (tekočih) stopnicah povzpnete v 1. nadstropje in poiščete pisarno št. 3, poleg računovodskega servisa.

Parkirate lahko v Parkirni hiši Komenskega in Kotnikova, na Železniški postaji LJ, ali na označenih parkirnih mestih s parkomati na bližnjih ulicah.

Zadnjič posodobljeno (Nedelja, 23 Oktober 2011 19:57)

 
View My Stats