Get Adobe Flash player
STORITVE Delavnice za organizacije

Delavnice za organizacije

Zavestna komunikacija: Pot do boljših medsebojnih odnosov!

Za vzgojno izobraževalne organizacije enodnevno 8 urno delavnico: Zavestna komunikacija: Pot do boljših medsebojnih odnosov. Z izvedbo delavnice pedagoški delavci pridobijo točke za napredovanje.

Ne glede na poslovno področje in vrsto organizacije so odnosi in komunikacija kot osnovno gonilo odnosov ključen dejavnik, na osnovi katerega organizacije lahko opredelimo kot uspešne oziroma manj uspešne.

Zdrav odnos in dobra komunikacija sta pomembni opori vsakemu izmed nas tako na osebnem, družinskem kot tudi poslovnem področju. Spremembe pri nečem tako osnovnem in vseobsegajočem kot sta komunikacija in odnosi, ki jih gradimo, pa so proces, ki traja in terja od vseh udeležencev, še posebej od vodstva ogromno motivacije, potrpljenja, volje, prilagodljivosti in tudi zahtevnega osebnega dela.

Zato želiva z delavnico:

  • dati upanje, da so spremembe možne,
  • dati navdih za nadaljnje iskanje, kakšno vrsto odnosov in komunikacije bi radi uveljavljali v svoji organizaciji,
  • predstaviti temeljne vrednote medsebojnih odnosov ter način zavestne komunikacije,
  • spodbuditi komunikacijo o izzivih in razlikah ter iz tega izhajajočih negotovostih, ovirah in celo morebitnih strahovih, ki so prisotni v organizaciji ter
  • poskušati najti načine, kako se soočiti z izzivi sprememb obstoječih odnosov in komunikacije in jih pretvoriti v vam sprejemljive.

Na koncu lahko spremembe naredimo le ljudje v neki skupnosti, tako da začnemo drugače sprejemati sebe in druge!

Vaša delavnica

V izziv nama bo pripraviti delavnico po vaši meri!

Zadnjič posodobljeno (Torek, 21 Februar 2012 19:27)

 
View My Stats